denis 5 #1 Публикувано 6 Януари, 2020 Здравейте и за много години! Снощи като си тръгвах от работа, няколко секунди след като запалих колата ми изписа Check Sistem LKAS. Някой сблъсквал ли се е със същия проблем? Колата е Акорд 2.4 автомат, ако това има значение. Благодаря предварително. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Angelov_88 33 #2 Отговорено 13 Януари, 2020 Колега, още ли го имаш проблема, май не е често срещан, пиши ако го отстраниш, че и моята е същата и не се знае дали няма да се прецака. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
denis 5 #3 Отговорено 13 Януари, 2020 На другия ден сутринта, съобщението се беше изтрило, нямаше и нищо запаметено в компютъра като грешка. За сега нямам проблеми. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Angelov_88 33 #4 Отговорено 13 Януари, 2020 Може би си имал нещо на стъклото пред камерата и не е могла да сработи или е загубило връзка със радара Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
denis 5 #5 Отговорено 14 Януари, 2020 И аз за подобна причина си мисля. Абе здраве да е! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове