Никола8016 0 #1 Публикувано 3 Януари, 2020 Здравейте от скоро съм собственик на споменатата хонда. При смяна на свещите 1 се скъса но както и да е всичко се оправи и от тогава дойде проблема светна ми чека, като я запаля и тръгна да я карам няма проблем но спра ли на кръстовище и спра ли за малко повече време да кажем 10 секунди колата след това не иска да вдигне повече от 2100 оборота и става мудна. Някой сблъсквал ли се е с подобен проблем и от какво може да е ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JapCar 304 #2 Отговорено 3 Януари, 2020 Ами прочети грешката, щом свети чека. След като проблемът е възникнал след смяна на свещите отговори на: Защо смени свещите? Сигурен ли си, че новите са правилните? Премери съпротивлението на всяка една и го сравни със старите, ако има годна от тях. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
benjamin4o 25 #3 Отговорено 5 Януари, 2020 Щом ти държи тези обороти ме навява на това,че може да си задръстен със сажди Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове