Bani2004@abv.bg 0 #1 Публикувано 31 Декември, 2019 Здравейте имам Хонда цр в 2генерация 2006г дизел 2.2 i-ctdi 140hp имах проблем преди месец смених горивен филтър, след като я запаля увеличава оборотите до 1200 давам и газ, и започва да губи мощност и гасне, работи 10,15 секунди и край, отпред горивоподаващата помпичка се е свила, и няма гориво в нея, има ли шанс да е запушен резервоара или е друг проблема.. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CARPERA 1506 #2 Отговорено 31 Декември, 2019 Нещо при смяната на филтъра да не е наместено и от там да влиза въздух. Попичката гумената трябва да може да се натиска . Доколкото знам тя трябва да е еднопосочна да не се връща горивото в резервоара. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Bani2004@abv.bg 0 #3 Отговорено 31 Декември, 2019 Тя направо се е залепила, по никакъв начин не може да се натисне Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Bani2004@abv.bg 0 #4 Отговорено 31 Декември, 2019 А след смяната на филтъра тя работеше около една седмица, направих 300 километра и сега същото Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #5 Отговорено 31 Декември, 2019 преди 3 минути, Bani2004@abv.bg написа: А след смяната на филтъра тя работеше около една седмица, направих 300 километра и сега същото Kaкъв филтър си сложил , като марка ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
valentin 4 #6 Отговорено 31 Декември, 2019 (Редактирано) При мен имаше нещо подобно в началото като я купих. Помпата в резервоара най отдолу на смукателя има една пластмасова цедка и тя беше цялата в нещо като медуза обвита - някакво лепкаво, направо глеч.... Извадих я цялата помпа - излиза комплект - под задната седалка се намира - като капак на бидон за зеле се развинтва капака.... Само ако я вадиш сложи парцали наоколо защото седи пълна с нафта и при изваждането се разлива порядъчно. Разкачаш 2-3 букси и 2 маркучета мисля. Измива се цедката с кореселин, обезмаслител и каквото имаш и почва да тегли нормално. Светни и с фенер да видиш дъното на резервоара да няма мръсотия - при мен беше чисто. Гледай да си на резерва ако правиш процедурата за да няма много гориво и за се види добре дъното. Поздрави! Редактирано 31 Декември, 2019 от valentin 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Bani2004@abv.bg 0 #7 Отговорено 31 Декември, 2019 Да аз това направих, всичко което казахте в отговора беше и при мен, черна медуза беше станала цедката, а след като вече реших това с боклука, ми светна лампата check, проблем ли е Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CARPERA 1506 #8 Отговорено 31 Декември, 2019 Трабва да ресетнеш но незнам как става с 2ген. Да помагат колегите. Винаги когато свети лампата check е проблем Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #9 Отговорено 31 Декември, 2019 преди 18 минути, Bani2004@abv.bg написа: Да аз това направих, всичко което казахте в отговора беше и при мен, черна медуза беше станала цедката, а след като вече реших това с боклука, ми светна лампата check, проблем ли е Пак ще те питам какъв филтър сложи и коя е грешката ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Bani2004@abv.bg 0 #10 Отговорено 31 Декември, 2019 Филтър на japanparts около 20 лева беше Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове