Dido Ivanov 0 #1 Публикувано 28 Декември, 2019 Здравейте колеги забелязах , че колата е наклонена леко на ляво първоначално си помислих, че гумата ми е мека но уви не е така някой имал ли е такъв проблем на Акорд 7 фейс Off Topic Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ogi28b 458 #2 Отговорено 29 Декември, 2019 Ако пружините и всичко видимо по окачването е здраво, най-вероятно амортисьорът от тази страна е изпуснал изцяло, все едно го няма. Качи някоя снимка на колата отзад, да видим за какво иде реч? На равен път колко е разликата във височината между лява и дясна страна в сантиметри, измерено от пътя където е стъпила гумата, през центъра ѝ, до ръба на калника? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dido Ivanov 0 #3 Отговорено 29 Декември, 2019 Още не съм гледал за счупена пружина , но утре ще огледам подробно .Разликата е видима 2см това се получи като се върнах от 350км пътуване Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ogi28b 458 #4 Отговорено 29 Декември, 2019 Хм, струва ми се малко за пружина, но ще видиш. При толкова малко разминаване по-скоро може да е изпуснал амортисьора. Примерно ако сменяш изпуснали амортисьори на някоя кола и от двете страни, като смениш първия, колата изглежда повдигната от тази страна толкова - 2-3 см, или 1-2 пръста така мерено. А някакви необичайни шумове, тропане от пропадналата страна не се ли чуват? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dido Ivanov 0 #5 Отговорено 29 Декември, 2019 Още не съм гледал за счупена пружина , но утре ще огледам подробно .Разликата е видима 2см това се получи като се върнах от 350км пътуване Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dido Ivanov 0 #6 Отговорено 29 Декември, 2019 Нищо не се чува Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dido Ivanov 0 #7 Отговорено 29 Декември, 2019 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
hektor1 0 #8 Отговорено 3 Януари, 2020 Резервоара пълен ли е? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rollin 463 #9 Отговорено 3 Януари, 2020 Огледай хубаво пружината понеже най вероятно да е от нея... пп... резервоара не е в единия край, а е по средата 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dido Ivanov 0 #10 Отговорено 4 Януари, 2020 Не пълен резервоара, газовата бутилка е пълна, но и тя е по средата пружините изглеждат добре Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове