Luba4e7o 0 #1 Публикувано 27 Декември, 2019 Здравейте, каква точно е разликата между honda civic 1.4 ,75 ps и 1.4 , 90 ps от къде идват 15-сете коня Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
teodor_tsonev 54 #2 Отговорено 27 Декември, 2019 Разликата идва от гарнитурата на дроселовата клапа и компютъра 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dandilov 2858 #3 Отговорено 27 Декември, 2019 Компютъра, или версията на софтуера? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
teodor_tsonev 54 #4 Отговорено 28 Декември, 2019 Преди 22 часа, dandilov написа: Компютъра, или версията на софтуера? Има ли някакво значение? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Luba4e7o 0 #5 Отговорено 29 Декември, 2019 Добре благодаря ви за отговорите,аз гарнитурата съм и разширил отвора колкото е на дроселовата клапа,но компютърът още не съм го намерил,още като си взех колата го търсих но нищо Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
teodor_tsonev 54 #6 Отговорено 30 Декември, 2019 Би трябвало и само с гарнитурата да усетиш разлика, но не е станала 90к.с. само от нея Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове