Jump to content
Guest C_I_V_I_C

на БОЖУРИЩЕ най добре

Recommended Posts

Guest C_I_V_I_C

колеги като гледам на БОЯНА само мизерии по-добре ще е и за нас да си ходиме на БОЖУРА и там да си се пробваме на спокойствие хем време си мериме хем е по без-опасно ако имате вазможност предлагам на 12-ти събота да се разберем за някав час и да се саберем там....

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Rust

Аз съм навитак !Ако се съберем повечко ще е готино. Наистина това че се показва и време си е бонус :blink:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да и аз сьм навит като го видях тоя с бравото как се излетя и помля колите направо ме естрах да си оставя колата някаде даже и пред блока ужас

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз съм навит, макар 4е аз ще дойда за сеира, по технически причини :blink: А и да се запозная с тези който евентуално ще присъстват. :blink:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Събота отваря пистата от 16 часа. Аз ще съм там по-някое време, може би към 17 часа.Неделя не става. Ето това ще има....

Пуснато на: Съб Яну 13, 2007 13:24 Заглавие: MAX Tuning Show 2007 - 13 Май 2007г., писта Божурище! Отговорете с цитат Сигнализирай на модератор за това мнениеArrow MAX Tuning Show 2007Tuning & Car Audio showДата: 13 Май 2007г. (неделя)Място: писта "Божурище"Вход: 4лв.Начален час: 11ч.MAX Tuning Show е Tuning & Car Audio шоу, организирано от Тунинг.БГ и БФДР, със съдействието на големи български фирми, развиващи дейност в областта на тунинга и озвучаването на автомобилите.MAX Tuning Show ще се проведе на 13 Май 2007г. от 11ч. на писта "Божурище" в София.Първото шоу с тази марка беше проведено през 2005 година. То събра много участници и хиляди посетители. Галерия със снимки от събитието можете да видите тук.Участие в MAX Tuning Show може да вземе всеки, който е променил начина, по който изглежда или звучи автомобила му. Ограничения НЯМА! На територията на пистата освен участници и посетители, ще присъстват и фирми-изложители, с чиито продукти ще имате възможност да се запознаете по време на шоуто.Участниците ще се съревновават в две основни категории - тунинг и кар аудио, като от своя страна те ще бъдат разделени на отделни класове. Оценяването ще се извършва от специално жури.Предвидени са и няколко допълнителни категории, в които оценяването ще бъде изцяло от посетителите на шоуто. Една от тях е "Автомобил на публиката".На шоуто ще присъстват утвърдени фирми, които могат да Ви бъдат полезни при желание да увеличите мощността на автомобила си или пък да подобрите музикалната си система. Поканени са всички фирми, чиято дейност е свързана по някакъв начин с автомобилите.На MAX Tuning Show Ви очакват най-атрактивните и красиви автомобили в България, колите с най-силно и качествено озвучаване, фирми, развиващи дейност в автомобилния сектор, различни надпревари, шоу, награди и много други изненади, които ще оставим за деня на шоуто...Гарантираме Ви:Tuning - на МАХ,Audio - на МАХ,Шоу - на МАХ !Това е MAX TUNING SHOW!ОЧАКВАМЕ ВИ!!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

таза оферта не ме кефи ,да карам по тоя скапан бетон :D мерси

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

тази оферта не ме кефи ,да карам по тоя скапан бетон :D мерси

Съгласен. Редактирано от Antony

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

интересно на мен набетона по ми харесва :dry: а на вас пак кво ви пречи?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А по улиците да се дърпаш по-добре ли е? :dry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Mark Antoniy
Отговорено (Редактирано)

Не е гадна пистата. Поне не е по гадна от улиците в София. Там поне няма изненади. А по улиците, като се изрежеш в някоя "ненадейка" и се едно си направил 10 старта на божура, само дето след божура не хверляш гуми заради "балони","жаби","яйца" ИЛИ СРЕЗ 10 см .... :dry:ПП : И не изправяш джанти.

Редактирано от Mark Antoniy

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest manniakk

е така е. но поне тия като са зели пистата можеше да оправят настилката малко

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

абе никой не ги спира да ударят една метла и да засмолят снадките между панелите :dry: ама карай ...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Rust

12ти /събота/ наближава !Има ли навитаци да се съберем ?Предложете час , аз май нямам претенции.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest manniakk

събота нема да моа, че треа да помагам на жената ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Mark Antoniy
Отговорено (Редактирано)

17:00 ч. П.П. Ще дойде ли някой изобщо? реторичен въпрос.....все пак аз ще съм там... :blush1:

Редактирано от Mark Antoniy

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

мен ме отпишете че нещо много масло почнах да горя.... франкенщайна си отива, а и гумите са само за пързалки :blush1:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest vanyboy
Отговорено (Редактирано)

Аз и Trerame ще сме там днес 16-17ч. :)п.с. в темата за месечната сбирка имаше мераклии да тестват голфа така, че ето вариант.......403м.

Редактирано от vanyboy

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Rust

Аз и Trerame ще сме там днес 16-17ч. :)п.с. в темата за месечната сбирка имаше мераклии да тестват голфа така, че ето вариант.......403м.

Пък ако искате може и на резиденцията на Бояна .... аз последно там реших .Май ще сме повече форумци от на божура.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами трябва да решиме на нас ни е все едно :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Rust

Днес мисля да намина да видим тунинг шоуто как ще е :unsure:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

6оуто бе6е ето така ----> http://www.snimka.bg/album.php?album_id=132477 :P Едно голямо :P ЕВАЛА на представителите от ХОНДА Фен Клуб много красиви ма6ини извадихте :ebanjeee::tooth::P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

То шоуто добре ама вместо да снимаш поршета по 20 пъти да беше снимал малко Хонди, и да ги беше качил. Все пак е форум на Хонда не на Порше и Митсубиши :ebanjeee:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Спокойно бре 4овек има предостатъ4но хонди :ebanjeee: просто имам малка пре4ка с ка4ването която в момента се опитвам да отстраня :P А колкото до пор6етата 4ерното GT-2 бе6е най уникалната кола на 6оуто според мен :tooth: а от хондите варненския сивик :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...