sve333 0 #1 Публикувано 18 Декември, 2019 Здравейте, отдавна следя форума и съм собственик на HRV, но просто е толкова здрава, че не се налага да се включвам :D Сега, обаче имам проблем - кучето ми поизяде оригиналното дистанционно и си поръчах китайска кутийка, но не пасва добре. Бих искал да попитам дали е удачно да си поръчам цяло ново дистанционно от известен китайски сайт и какво? Оригиналното дистанционно е с честота 433.94 mhz Благодаря ви предварително! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
galin_k 170 #2 Отговорено 18 Декември, 2019 Здрасти, за китайско не мога да кажа, но аз си купих оригинално като на снимката втора употреба за около 30-40лв от олх. За обучаването има тема, елементарно е. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
docev 449 #3 Отговорено 18 Декември, 2019 Китайско за HRV няма. Кутията пасва след леко напасване. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sve333 0 #4 Отговорено 19 Декември, 2019 Така хубаво я напаснах, че вече изобщо не работи. Батерията може би не правеше добър контакт. Видях, че съм изкривил и пластината. Затова исках да разбера, дали няма да стане с китайско дистанционно. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
docev 449 #5 Отговорено 19 Декември, 2019 Ами напасването става след като отрежеш на бялото силиконовото горният ръб, а на долната част трябва да се зареже (Разшири) отвора за да минава едната пластина за батерията. Имаше още нещо май дребно , но не се сещам. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове