anonim 0 #1 Публикувано 18 Декември, 2019 Здравейте колеги , колата е ЦР-В 2006г. 150к.с. бензин автоматик. Забелязах, че на място "Р" не може да се форсира повече от 5000 оборота. Не светят никакви лампи по таблото. По принцип има газ, но и на бензин е така. Нормално ли е ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CARPERA 1540 #2 Отговорено 18 Декември, 2019 А за какво ти е нужно това искаш да изпълниш оборотомера ли. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
anonim 0 #3 Отговорено 18 Декември, 2019 Не точно затова не го бях забелязал досега. Просто не знам дали не е проблем. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vespa 311 #4 Отговорено 18 Декември, 2019 Така трябва да бъде, на място ограничителя се задейства на 5х.об. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
anonim 0 #5 Отговорено 18 Декември, 2019 Благодаря Веспа и аз така си помислих, но не бях сигурен. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове