zoni82 0 #1 Публикувано 17 Декември, 2019 (Редактирано) Колеги здравейте, днес ми се случи нещо доста странно. След като спрях, бутоните на волана отказаха да работят. Нито един не работи. Помислих си, че може да е временно, но уви през целият ден не заработиха. На таблото няма никаква индикация за проблем. Хондата е Акорд 2.2, дизел, 2009 година. Някои може ли да даде съвет от какво може да бъде, и има ли опция да се изключват от някъде и аз да съм ги спрял. Всичко останало по таблото и колата работи нормално. Благодаря предварително. Редактирано 17 Декември, 2019 от zoni82 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6014 #2 Отговорено 17 Декември, 2019 Ако бутоните не светят и не ти работи клаксона, вероятно е от лентовия кабел навит във волана, по който тече комуникацията. Но в този случай обикновено светва и индикацията за възд. възглавница. А може просто куплунгът му да се е разместил.Ето ти нещо - за да придобиеш представа: https://acura-suv.ru/forum/threads/Не-работает-управление-на-руле-Круиз-контроль-Громкость-Каналы-и-т-д.28100/ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
zoni82 0 #3 Отговорено 17 Декември, 2019 Благодаря ти Ceco, за сега индикация за възд. възглавница не свети на таблото, а и клаксона си работи. Утре ще проверя да не би да се е разместил куплунга. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове