paruchev 15 #1 Публикувано 17 Декември, 2019 Здравейте, някой може ли да ми каже тоя ключ за коя Хонда е и дали си има всичко необходимо, трябва ми за моето ЦРВ, което е втора генерация 2006-а дизел, не мога да разбера дали ще стане иначе и моя е с три бутона и дали е оригинален тоя, как мислите? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
zmiata29 180 #2 Отговорено 17 Декември, 2019 (Редактирано) Точно за твоята хонда е, но трябва да се програмира и нареже от можещ ключар. От де го взе, че и на мен ми трябва един такъв? Редактирано 17 Декември, 2019 от zmiata29 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
cucy 54 #3 Отговорено 17 Декември, 2019 (Редактирано) Ключа ми изглежда оригинален. Но ще трябва ключар да ти го обучи и нареже. Иначе има подобни китайски варианти, за около 15-тина долара и вършат същата работа. Аз си взех един за Сивика и вече 2-3 месеца го ползвам и нямам проблеми. Ключар ми го наряза и обучи за 50 кинта. П.С. Има вариант чипа да не е същия. Щото за на баща ми Фрв-то мислех, че е ID46, а се оказа ID48. Това ще ти го каже пак ключар, и може да си поръчаш само чип. Тоя на снимката ми изглежда ID48. Редактирано 17 Декември, 2019 от cucy Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
zmiata29 180 #4 Отговорено 19 Декември, 2019 Така, аз също се сдобих с такъв, това е кутия афтърмаркет и в нея е напъхан оригиналният чип и кутийката с бутоните от оригинален ключ. . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове