Кокото 0 #1 Публикувано 11 Декември, 2019 Добро Утро, има ли някой който да притежава подобно творение на изкуството !? Аз лично никога не бих я заменил за друга кола на 500 000 км и все още държи здраво на Бой разход 5-7 лв. на 100 км ГАЗ ! нормално каране .... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Кокото 0 #2 Отговорено 11 Декември, 2019 Имам и резервна за 200 евра Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Кокото 0 #3 Отговорено 11 Декември, 2019 .... д-л 1.5, няма никакви екстри, ако не броя люка за такъв в Хамерика същата, но автомат + клима се продаде за 4-5 хилки, в дойлери изтървах я .... лек ден Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6121 #4 Отговорено 11 Декември, 2019 Срещат се, но вече само по старите филми и нечии спомени. :) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #5 Отговорено 11 Декември, 2019 И аз имам една. 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Rebo_Lude 27 #6 Отговорено 15 Януари, 2020 Имам 2 броя от 85-та(ако не се лъжа) и от 87-ма. Първия дето закупих, беше GT-то от 87-ма с EW4 1.5cc мотор, който беше скъсал ангренажен ремък и в мотора нямаше жив клапан, а ръжда нямаше само на пластмасите и стъклата. После попаднах на един що годе здрав набор с EV2 1.3cc, който нямаше как да не закупя. След 3 годишен застой и нищоправене по колите, ръждата по GT-то стана неописуема и сега е само донор. През това време и ЦРХ 1-ва ген ZC1 1.6cc имах, който е на същата база на Сивик 3-та ген. Абе яки машини са тези дърти животинки. Който е имал и карал, знае за какво иде реч 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове