Tiomir 9 #1 Публикувано 8 Декември, 2019 Здравейте, колеги. Осветлението в салона не ми работи, а часовника се ресетва след всяко гасене на колата. Видях че за бушон номер 23 в кутията която се намира в купето е за осветлението и др. Махнах капака отляво долу на мястото на водача зад който трябва да се намира въпросната кутия с бушони и греда 😵. Коя е въпросната кутия с бушони и как се достига до нея може ли да ми кажете. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #2 Отговорено 8 Декември, 2019 Този за часовника ако не бъркам май беше в кутията до акумулатора Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
monkos 20 #3 Отговорено 8 Декември, 2019 9 hours ago, Tiomir said: Здравейте, колеги. Осветлението в салона не ми работи, а часовника се ресетва след всяко гасене на колата. Видях че за бушон номер 23 в кутията която се намира в купето е за осветлението и др. Махнах капака отляво долу на мястото на водача зад който трябва да се намира въпросната кутия с бушони и греда 😵. Коя е въпросната кутия с бушони и как се достига до нея може ли да ми кажете. И при мен няма нищо там. Странна работа ... 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tiomir 9 #4 Отговорено 9 Декември, 2019 Намерих я, "кутията" с бушоните се намира отстрани ниско долу в ляво от педала на съединителя, трябва почти да се легне за да се види 😁 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове