M. Petrov 0 #1 Публикувано 2 Декември, 2019 Здравейте, имам нужда от малко помощ, колата ми е акорд 2.2 дизел фейслифт. От известно време почна да ми омаслява с двигателно масло от страната на ремъка. Лошото е, че явно е от някъде, където може да попадне на самият ремък и той го разхвърля навсякъде и прави всичко около него леш, чак на изолацията на капака има една линия точно над ремъка. Измих двигателя с водоструйка и препарат обаче не мога да разбера пък и няма много място да видя от къде е теча. Не е фрапантно понеже за 8к км съм долял около 500гр, но прави всичко на лайна и ме дразни, пък и няма гаранция, че няма да почне да тече повече. Давайте идеи! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
inspektora 403 #2 Отговорено 2 Декември, 2019 Семеринг на коляновия вал? 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chando 7 #3 Отговорено 2 Декември, 2019 Съгласен съм с колегата inspektora .Става бързо.Сменяш и си както преди.Успех Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
M. Petrov 0 #4 Отговорено 2 Декември, 2019 Да логично е да е там проблема, но как се сменя понеже като гледам там няма много много място? 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове