Neophyte 2 #1 Публикувано 20 Ноември, 2019 Здравейте, преди 2 дни смених двата предни диска (имах крив) и лампата не светеше преди това. Понеже майсторите сменяха и съединителя, казаха, че за безопасност са разкачили акумулатора и цял ден е седяла без ток. Като го закачили и светнала лампата на ABS-а. Била някаква грешка заради липсата на ток според тях и просто трябва да се изчисти. Хубаво ама аз съм с Акорд 6та CG от 99та, 1,8 бензин и OBD2 нямам. Имам една двупинова букса в краката на пасажера, но те ми казаха "не знаем какво да го правим това". Ходих и в друг сервиз и те нямаха такъв порт. Дайте съвет какво да го правя? Мога ли да го нулирам сам през тази букса или ако не, къде да търся такъв порт и сервиз в София или Пловдив. Благодаря предварително, че ми изчетохте болежката!:) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ployd 0 #2 Отговорено 20 Ноември, 2019 Бъркаш с кламер в буксата и даваш на късо. Другия вариант е откачаш акумулатора и на двете клеми им правиш мост. Демек пак ги даваш на късо за около минута две. Гледай клемите да са откачени !Аз така правя. Имаше тема някъде за "диагностиката с кламера"...Изпратено от моят Mi A2 Lite с помощта на Tapatalk Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Neophyte 2 #3 Отговорено 20 Ноември, 2019 Това с кламера го бях правил, за да разбера една грешка от CEL лампата с мигане и стана. Не знаех, че може и да нулирам така, благодаря! За клемите, естествено, че ще ги разкача ако окъсявам тях ще пиша резултат и ще потърся темата за диагностика, благодаря отново! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Neophyte 2 #4 Отговорено 20 Ноември, 2019 Не стана, пробвах и през буксата и през клемите на акумулатора за по повече от 2 мин., но не стана нищо. Ще пробвам с диагностиката дали ще ми покаже нещо. Има ли шанс да е нещо заради дисковете? Аз не се сещам да има причина заради тях, но не ми е това професията все пак. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ployd 0 #5 Отговорено 20 Ноември, 2019 Може да са прецакали някой датчик като са сменяли дисковете... Може и да е разместен, при вагините има дадено разстояние на датчика с гривната. Ако е по голямо или малко ти светва лампата на таблото и...Изпратено от моят Mi A2 Lite с помощта на Tapatalk Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Neophyte 2 #6 Отговорено 20 Ноември, 2019 Супер ама как да ги разбера тези неща? Че зима иде, а и сега работи в някакъв отвратителен режим - високи обороти на празен ход, малко мощност при каране Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове