Лазарини 4 #1 Публикувано 8 Ноември, 2019 (Редактирано) Колеги, сменях крушки на централната конзола на таблото и тъй като изгубих книжката на хонда та, сега не мога да въведа кода на радиото... кода го имам, но направихме два неуспешни опита с един майстор да го пуснем, не знам колко неуспешни опита имам на разположение за въвеждане и да не го блокирам. Ако има запознати как става процедурата да помага с инструкции или ли кове... колата е Сивик, 2004г. бензин Редактирано 8 Ноември, 2019 от Лазарини Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
to-shiba 3 #2 Отговорено 8 Ноември, 2019 Колега, извинявай, но не те разбрах, аз съм сменял всички крушки на централната конзола, както и самото радио с таблет, но не знам за какъв код става въпрос, моля ще ми обясниш ли. Аз съм със същата Хонда. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
brokofil 18 #3 Отговорено 8 Ноември, 2019 До колкото съм запознат, радиото няма да се блокира, дори и 10 пъти да въведеш кода грешно Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Лазарини 4 #4 Отговорено 8 Ноември, 2019 (Редактирано) Когато изключи буксата на радиото и след това иска код, за да стартира, кода го имам на една пластмасова пластика на хонда... един майстор се опита да го въведе два пъти но запаметява някаква грешка Редактирано 8 Ноември, 2019 от Лазарини Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
birev 154 #5 Отговорено 8 Ноември, 2019 (Редактирано) Когато се опиташ да включиш радиото излиза на дисплея CODE. Набираш кода с цифрите отдолу и си 'ОК". Ако не става, кода е грешен или имаш някакъв друг проблем . Редактирано 8 Ноември, 2019 от birev Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Лазарини 4 #6 Отговорено 8 Ноември, 2019 А тази грешка на дисплея как да я изчистя, първия път майстора от качи минуса на акумулатора за няколко секунди, сега пак така ли за да я изчистя.... след като въведа кода трябва ли да натискам друг бутон за потвърждение Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
birev 154 #7 Отговорено 8 Ноември, 2019 Ами, ако не става с обикновено изключване на радиото , може и така. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Лазарини 4 #8 Отговорено 8 Ноември, 2019 Не става с изключване на радиото, ще пробвам да изключва клемата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Лазарини 4 #9 Отговорено 8 Ноември, 2019 Така става.... 👍 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове