iankon 0 #1 Публикувано 5 Май, 2007 tazi sedmica si kupih honda civic 1.5 90 hp 96 godina. dotuk dobre dokato ne se okaza 4e i e preeban saedinitelq. otdelq mn gore i kogato se upitah da se ka4a na edin brodiur na zadna saedinitela wze da boksuwa i po4na da miri6e na saedinitel. ta misalta mi e imali nqkaw na4in da se uprawi ili trqbwa zadaljitelno da kupuwam now saedinitel. interesuwame kakwa e caneta na now saedinitel gore dolu. lesno li se smenq, kakto na opel otwarq6 kapa4eto ot dulu na skorostnata kutiq i ot tam go izwajda6. pitam za6toto se namiram w ispaniq i ako tragna da q karam w serwiz sogurno 6te mi saderat kojata. tuka na 4as w serwiza wzimat po 25 ewro, no w kraen slu4ai 6te q zakaram na serwiz. ina4e kolata q wzeh 1000 ewro spored was dora cena li e towa ili sam se nabutal. kolko warwqt w balgariq tezi civici tq e s 5 wrati. ok mersi predwaritelno na wsi4ki koito 6te pomognat. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MAD DOG 445 #2 Отговорено 5 Май, 2007 1.Давай на кирилица2.Не знам как ще ти помогнем от България,ама нейсе.3.За какво набутване говориш,1000 Евро е смешна цена.4.Да,за сервиз си.Тук комплект съединител е към 150-200 Евро,без труда.5.Не,не се сменя лесно като на Орела,сори... 6.Въпреки всичко,не мисля че е болка за умирачка.Да не вземеш ся да я продадеш и да си купиш Опел... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lookcho 98 #3 Отговорено 5 Май, 2007 и тука цената на труда е такава не се шашкай и ходи в сервиз ... и си носи кожата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest chopper1969 #4 Отговорено 5 Май, 2007 И 1000 евро да ти вземат в сервиза пак ще ти излезе доста по-евтино от колкото би я взел тук. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
IvoSi 2 #5 Отговорено 7 Май, 2007 (Редактирано) Здравей колега. Хич даже не си се набутал, тука вървят около 5 000лв. и изобщо няма гаранция в какво състояние ще я вземеш! Редактирано 7 Май, 2007 от IvoSi Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове