Jump to content

iankon

Фен
  • Мнения

    6
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно iankon

  • Ранг
    Начинаещ

Contact Methods

  • Website URL
    http://

Profile Information

  • Пол
    Мъжки
  1. колеги оказа се че е термустата. утре ще ходя да купувам. ако някои знае колко са горе долу да каже. мерси на всички и се надявам скоро да не ми се налага да пиша.
  2. Ами колата ми не губи антифриз тои си е на нивото което трябва и винаги си е бил. Също и гаринитурата е напълно здрава с нея няма проблеми не хвърля от никаде нито антифриз нито масло. Като пипна радиатора той е целият с една температура няма разлика примерно долната страна и горната. Перката си ми включва на време както казах и като я оставя на обороти държи една и съща температура. Единственият проблем е като тръгна и взема да я карам по бързичко почва да загрява или ако дойде някое нанагорнище и със 100 да карам пак отива към червеното както казах на 2.5 мм от него по на горе несъм я виждал и не искам да я вида защото ме е страх да не стане нещо на мотора. Смятам че до там няма проблеми ама все пак този номер не ми го беше правила до сега колата я имам вече от 2 години много съм доволен и си вървеше с почити 200 без да загрява и такива глупости. Някой да каже за този радиатор дали може с някаква добавка или как да пробвам да го изчистя макар че малко е странно как ще се запуши от какво не знам ама давайте мнения, че сега ми се налага да пътувам всеки ден по 100тина км и обратно по магистралата и ме е страх да не стане някав фал с колицата да вземе да прегрее, че тогава ще му ям дървото. И как мога да проверя термустата дали действа нормално въпреки че пак ме съмнява да е от него но докато не се пробва нещо няма да се намери от какво е проблема.
  3. какво общо има задният с предния мост че и на двата да трябва стенд. просто питам щото ми е интересно. Някой ми казват че не трябва стенд после и че може да се избие на място. Ама незнам на кой да вярвам вече. Мерси все пак за помоща
  4. моля за малко информация. нещо ми скърца отзад до дясната гума, казаха ми че това е селеновата втулка на носача и по точно тампона е скасан, и аз искам да поитам някои знаели колко парички е и каде може да се купи. един приятел също ми каза че в пловдив имало някой си шкодрев които ги правел тея тампони и били много евтини но дали са и качественни. и как да разбера какав тампон да взема защото аз не се намирам в бг и трябва да го порачам на баща ми да го вземе и да ми го изпрати. колата е сивик 96 год 1.5 в-тек 90 коня 5 врати. незнам каква друга информация да дам. ако някой има идеи с които може да ми помогне ще съм му много благодарен.
  5. колеги някои може ли да ми каже модела на предните накладки за цивик ветек-е 96година 1.5 мотор. защото като ида в магазина там ми казват че има два вида. аз как да разбера моите от кои са. и ако някои ми каже цена оринтировачно ще сам ви много благодарен.
  6. tazi sedmica si kupih honda civic 1.5 90 hp 96 godina. dotuk dobre dokato ne se okaza 4e i e preeban saedinitelq. otdelq mn gore i kogato se upitah da se ka4a na edin brodiur na zadna saedinitela wze da boksuwa i po4na da miri6e na saedinitel. ta misalta mi e imali nqkaw na4in da se uprawi ili trqbwa zadaljitelno da kupuwam now saedinitel. interesuwame kakwa e caneta na now saedinitel gore dolu. lesno li se smenq, kakto na opel otwarq6 kapa4eto ot dulu na skorostnata kutiq i ot tam go izwajda6. pitam za6toto se namiram w ispaniq i ako tragna da q karam w serwiz sogurno 6te mi saderat kojata. tuka na 4as w serwiza wzimat po 25 ewro, no w kraen slu4ai 6te q zakaram na serwiz. ina4e kolata q wzeh 1000 ewro spored was dora cena li e towa ili sam se nabutal. kolko warwqt w balgariq tezi civici tq e s 5 wrati. ok mersi predwaritelno na wsi4ki koito 6te pomognat.
×
×
  • Създай нов...