dinko12345 4 #1 Публикувано 19 Октомври, 2019 Здравейте! интересува ме мнението ви относно цолаж на гумите за Хонда акорд 7генерация.някъде бях чел ,че ако сложиш 18 - и,не било ок ,отивала главината...според вас има ли такова нещо, наистина ли е препоръчително да караш със 16 и 17,или това няма никакво значение? благодаря предварително! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tenata33 0 #2 Отговорено 19 Октомври, 2019 Аз карам с 18 и нямам проблеми засега Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Iliya Iliev 7 #3 Отговорено 19 Октомври, 2019 И аз съм 235 40 18 и няма проблем. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6086 #4 Отговорено 19 Октомври, 2019 Главините (по-точно лагерите им) може да се предадат, но това не зависи от цолажа на джантата, а от различният и офсет, особено ако е по-малък от стандартно предвидения и изкарва джантата и гумата навън. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CARPERA 1547 #5 Отговорено 19 Октомври, 2019 (Редактирано) Ето тук марко размисли когато променяш теглото на джантата и с това натоварването на всяко колело,допълнително утежнено и от по-тежката гума. Редактирано 19 Октомври, 2019 от CARPERA Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове