dinko12345 4 #1 Публикувано 12 Октомври, 2019 здравейте!удариха ме и сега ми трябва предна броня, но не мога да намеря читава. има един човек който продава уж добра,но от бензинка 2004 190 коня ,а мойта е дизел 140 коня от 2005. при двете има разлика и в халогените .та според вас дали ще стане да я взема заедно с неговите халогени, и ще са съвместими ли, или да не рискувам ? 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JHM 1789 #2 Отговорено 12 Октомври, 2019 (Редактирано) Колега на всички брони на акорд от 2003 до 2005г.закрепването към купето е едно и също.Имат разлика в допълнителните елементи по самата броня,като за фейс и преди,имат доста видима визуална разлика. В твоя случай мисля разликата,е че на дизела бронята отпред в ляво е с решетка,заради кулера. От към зактепващи "уши" трябва да са еднакви. Не съм на 100% сигурен,евентуално снимки на двете,биха били от полза тук. Редактирано 12 Октомври, 2019 от JHM Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Honda_Z 1498 #3 Отговорено 13 Октомври, 2019 @dinko12345, това традиция ли е едно и също мнение да го пускате в различни теми, че евентуално да си увеличите шансовете някой да Ви отговори? Докато сте си търсили кола, докато сте се чудили за гумите, някакви драми с ксенона - всичко по две. Сега с бронята - имаше я и в раздел "Тунинг"?! Считайте се за предупреден, че следващият път и двете теми ще бъдат изтрити. Що се отнася до бронята - маските за халогените на бензин и дизел са не само различни по форма, но и по големина - тези на дизела са по-големи. Сега, дали понеже дупката за тях в бронята се стеснява и тези на дизела са само изнесени по-навън, а самата броня е еднаква - не мога да кажа. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове