deaglebg 0 #1 Публикувано 2 Октомври, 2019 Здравейте колеги! От скоро се сдобих с 8-ма генерация 2.2, който както е всеизвестно е без резервна гума. Може ли да ми кажете какъв размер гума ще пасне и от каква кола, понеже не ми се дават 150лв. за оригинална патерица. Също така, ако може да ми кажете, къде в София ще мога да намеря такава и да отида на място за проба. Благодаря предварително! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Marcus 76 #2 Отговорено 3 Октомври, 2019 От мазда са доста по-ефтини. Аз си взех 16 цола от мазда5 за 60 лева, перфектна. Централния отвор е с една идея по-голям ама не е болка за умиране, някой ден може да и направя втулка. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
gnedev 1 #3 Отговорено 5 Декември, 2019 Съвсем случайно попаднах на една обява в Mobile.bg за патерица 16 цола от hr-v 2005г за 70лв и я взех. Оказа се че пасва идеално на сивика - централния отвор и междуболтовото е едно към едно. Притеснението ми беше че може да не стане за предните колела понеже е със 17-ки джанти и заради апаратите на спирачките може да не влезне, но заспа. Така че стават 16 цоловите със сигурност от hr-v и от акорд 7 и 8 генерация. Няма смисъл да търсиш 17 цолова патерица, че е доста по-скъпа. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове