nedyalkov 13 #1 Публикувано 30 Септември, 2019 Здравейте, Появи ми се някакъв проблем през последните дни, или поне сега ми направи впечатление, тъй като от пролетта почти не съм пипал температурата от 24°C. Сутрин като пусна да духа топло тези дни от едната страна въздуховодите към мен (шофьора) духа топло, от другите два към пасажера, обаче духа студено. Отдолу на краката духа топло и от двете страни. Въпросът ми е може ли нещо да е блокирало вътре по механизма и да не превключва или да търся проблема от електронното управление от климатроника? Някой ако е минал през подобен проблем, моля да сподели мнение и вариант за оправяне! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
s.s.d.d. 280 #2 Отговорено 30 Септември, 2019 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nedyalkov 13 #3 Отговорено 1 Октомври, 2019 Благодаря за препратката към темата, но от там така и не можах да разбера дали да търся проблема само в запушено радиаторче на парното или може да е някакъв механичен проблем. Ще трябва да пиша на borko_st89 да каже в крайна сметка как е решил проблема, защото никъде няма завършек с оправянето му! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sMARTBomber 68 #4 Отговорено 1 Октомври, 2019 Същия проблем е и при мен! Отдана се каня да разчепкам въпроса и все не ми остава време. Моля ако разучиш подробности - опиши процедурата. Благодаря! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nedyalkov 13 #5 Отговорено 27 Октомври, 2019 Да продължа по темата. Вчера ходих в сервиз, където ми направиха машинно почистване на радиаторите. Човека закачи машината, така че потока да минава първо през радиатора на парното. След 1 час процедура по почистване, нямаше признаци за каквото и да е запушване на радиатора на парното. Накрая във филтъра на машината, боклука от отлаганията, който се беше събрал нямаше и чаена лъжичка. Човека ми каза, че най-вероятно проблемът е от нещо друго, но не и от запушен радиатор на парното. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nedyalkov 13 #6 Отговорено 21 Ноември, 2019 (Редактирано) Здравейте, колеги. Да се върна пак на темата. Вчера отново започна вече познатия проблем описан от мен в началото. Някой може ли да ми каже къде се намира клапата с моторчето, която контролира управлението на температурата от страната на пасажера? Намерих схемата, как изглежда, но не ми става ясно вътре в купето ли се намира или отпред в двигателния отсег! https://japancars.ru/index.php?route=catalog/honda&hmodtyp=3079&nplgrp=3&cmodnamepc=ACCORD&xcardr=4&dmodyr=2003&carea=KG&ctrsmtyp=6MT&xgrade=2.4 TYPE S&nplblk=B__1720 Редактирано 21 Ноември, 2019 от nedyalkov Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове