Veselin71111 0 #1 Публикувано 18 Септември, 2019 Здравейте , Имам следният проблем с Хонда Сивик 2006 година 2,2 140 коня : имам бълбукане в резервоара и когато отворя капачката на резервоара има леко изпушване с мирис на нафта (изпаряване) иначе колата пали и върви нормално. знаете ли какъв може да е проблема? благодаря за предварително! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
revenue 32 #2 Отговорено 19 Септември, 2019 Не разбирам какво точно си написал, но когато напълня колата до горе с бензин и аз чувам цъмбуркане. Когато отворя капачката на резервоара винаги чувам свистене на въздух и лек мирис на бензин. Тези неща ги считам за нормални. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Veselin71111 0 #3 Отговорено 19 Септември, 2019 Досега не се беше случвало ,от седмица е така Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Fen8 25 #4 Отговорено 20 Септември, 2019 И при мене бензинoва кола като отварям капачката свести като херметических затворено в началото си мислех, че нещо не е както трябва ама при всяко отваряне е така. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове