Motte 9 #1 Публикувано 5 Септември, 2019 Здравейте, имам седма генерация D16V1 (2002) с 5 врати, чудесно здраве, купе интериор и тн. на около 250К. Наскоро се сдобих и с един type-r седма (2002), само че с десен волан. Колата е чудесна. Тъй като не правя планове да карам с десен волан (доста е трудно за мен) обмислям да прехвърля двигателя и скоростите в петте врати. Разбрах, че някои от подпорите на двигателя и скоростите на type-r трябва да се вземат и да се заварят наново в коша. Интересува ме окабеляването, дали изобщо трябва да го местя или с малки модификации ще стане. Също така, имам притеснения и за окачването, всичко ли трябва да се премести и дали ще има допълнителни работи по него? Моля някой ако е правил такава модификация да сподели. В допълнение на това, ще може ли според вас да се узакони след тази интервенция? И двете коли са с регистрация и застраховка. Другата идея е за обръщане на вола на десняка, но това според мен е невъзможно или пък доста трудно (може и мнение и по този въпрос). Ще се радвам да споделите опит, Благодаря Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mar_tod 465 #2 Отговорено 6 Септември, 2019 Преди 22 часа, Motte написа: В допълнение на това, ще може ли според вас да се узакони след тази интервенция? Трудна работа. Причината е този цитат, Преди 22 часа, Motte написа: Разбрах, че някои от подпорите на двигателя и скоростите на type-r трябва да се вземат и да се заварят наново в коша. отделно двигателя не трябва да надвишава с 10 % мощността на предишния. Преди 22 часа, Motte написа: Другата идея е за обръщане на вола на десняка, но това според мен е невъзможно или пък доста трудно (може и мнение и по този въпрос). Нито е невъзможно, нито е толкова трудно, просто ти трябва подходящ човек за интервенцията и най вече пари за части и труд . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Motte 9 #3 Отговорено 9 Септември, 2019 Благодаря за този отговор. И двете интервенции, не ми допадат много. Ще отложа във времето с надеждата да избера правилния подход. Ако някой друг даде мнение, ще се радвам. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове