to-shiba 3 #1 Публикувано 4 Септември, 2019 Здравейте, интересувам се да закупя Лед крушки (Н1), но при наличие на голям избор не зная какви са добри и какво да избера. Спрял съм се на едни китайчета от Aliexpress , ( тук ) но дали са добри не знам. Предложете вие какви ползвате и дали сте доволни, ще съм ви благодарен. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ACID BURN 235 #2 Отговорено 4 Септември, 2019 Чипа е правилния. Ако се ползва Филипс стил светлодиоди е супер. Ще светят точно като халогените като разпръскване, но много по-силни и икономични. Аз лично обаче ти препоръчвам малко по-скъпи крушки. Тези с този пластмасов преходник вероятно ще се счупи и после ходи се оправяй. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Rakeem 767 #3 Отговорено 4 Септември, 2019 https://www.olx.bg/ad/8000-lumena-led-sistemi-za-farove-h1-h4-h7-led-krushki-CID360-ID7IeRf.html Eто ти от тук, на 2 пъти по-ниска цена. Но имай предвид, че леда не понася жегите, така че каквито и да вземеш трябва да си подготвен, че ще изгорят ако ги затвориш във фара, но поне тези с този тип чипове са по-надеждни. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ACID BURN 235 #4 Отговорено 4 Септември, 2019 Аз и на Хондата, и на Субаруто съм с ледки никакви проблеми. Но опита ми е от 2 години само такаче не мога да дам коректна оценка. Тези крушки, които колегата Rakeem е предложил ми изглеждат супер! Няма кво да му мислиш особено за 25 лв. Аз като си вземах за Хондата крушките бяха над 100 лв. а по дизайн са много сходни. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
to-shiba 3 #5 Отговорено 9 Септември, 2019 Наскоро чух че познат сложил лед и си изгорил компютъра на колата, възможно ли е подобно нещо и какви биха били пораженията, ако е дефектна крушката, аз предполагам че бушон най-много да изгори. Иначе горният вариант изглежда добър, като цяло идеята ми е реставрация на целия фар с леко затъмняващо покритие, полиране отвътре и отвън и нови лупи със дневни светлини и лед крушките, защото вечер ако не включа и фаровете за мъгла нищо не виждам. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ACID BURN 235 #6 Отговорено 9 Септември, 2019 Затъмняването защо? Крушки да ти изгорят ECU или TCU не мога да си го представя. По-скоро може да изгори модул за управление на фаровете или нещо, което да е вързано заедно към фаровете. Но като цяло това не би трябвало да се случи. Преди като имах едни дефектни лед крушки просто спря да свети и това е. Според мен това е някакво съвпадение. За реставрацията не разбрах много много, но ако си с лупи, а не рефлектор по-важно е да се реставрират лупите. Това не знам как става. Има обаче хора, който го правят по-добре от заводско изпълнение. За вътрешните части на фара просто ако може да се изчистят ще е супер. "Стъклото" на фара ако може да се полира от двете страни и да се защити против УВ лъчението ще е супер. Успех! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове