tany66 7 #1 Публикувано 3 Септември, 2019 Колеги,извинявам се предварително,виждам че има подобна тема,писах там преди 10-на дни но явно хората не поглеждат! Ако модераторът сметне за необходимо,да я премахне.На въпроса,какъв е пътя за установяване причината за зъдържане на педала на съединителя по средата?Самото задържане е за части от секундата и не е постоянно!Течноста е бистра,няма течове,педала не го усещам да е по твърд(за две години и половина няма разлика)Когато сменяхме детонационния датчик с колега от форума и я бяхме разгащили отпред той спомена че "долната помпа" е нова(няма начин джамбазина да я е сменял)Горната на външен вид ....все едно от магазина!!!Или лагер,вилка,диск и тн.Как да се установи причината,защото проба-грешка не е вариант?Благодаря предварително Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vespa 311 #2 Отговорено 3 Септември, 2019 Колега карай си спокойно и при мен го имаше с две от колите ми. Според мен след време ще трябва да сменяш горната помпа. Виж дали нямаш зацапване отвътре в купето под педала на съединениттеля при буталото. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
InsideMan 8 #3 Отговорено 7 Септември, 2019 (Редактирано) Горната помпа е с две конусни уплътнения. Първото е водещо, второто обиращо остатъка от течността. Най-вероятно е тръгнало първото уплътнения. Очаквай да падне педала скоро за постоянно. Решението е : 1.Ремонтен комплект уплътнения 2.Нова горна помпа. Имай впредвид, че горните помпи са различни за ляв и десен волан. Редактирано 7 Септември, 2019 от InsideMan 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ignat111 1 #4 Отговорено 29 Ноември, 2019 На 7.09.2019 г. at 16:48, InsideMan написа: Горната помпа е с две конусни уплътнения. Първото е водещо, второто обиращо остатъка от течността. Най-вероятно е тръгнало първото уплътнения. Очаквай да падне педала скоро за постоянно. Решението е : 1.Ремонтен комплект уплътнения 2.Нова горна помпа. Имай впредвид, че горните помпи са различни за ляв и десен волан. Би ли споделил от къде да си закупим въпросният ремонтен комплект? Предварително Благодаря. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vespa 311 #5 Отговорено 29 Ноември, 2019 Аз ги купувам от Техко Пловдив за 15лв. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tany66 7 #6 Отговорено 30 Ноември, 2019 Аз смених горната помпа и в момента всичко е наред Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
InsideMan 8 #7 Отговорено 4 Декември, 2019 (Редактирано) Ремонтния комплект го има по всички складове. Не е скъп нещо 10-15лв ще е в различните магазини. Играта с махането и слагането и после обезвъздушаването е голяма. Успех! Редактирано 4 Декември, 2019 от InsideMan Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове