jacky39 0 #1 Публикувано 2 Септември, 2019 (Редактирано) Здравейте, относително нов съм във форума като писател, но като читател съм вече от три години откакто съм с моята нова за мен Хонда! И направо на въпроса: Колата е Хонда Акорд 2012г. Type-S, фейслифтовият модел, дизел. Днес въртях предните гуми лява-дясна и намерих едно шайбообразно нещо, лежащо си най-спокойно върху носача до амортисьора. Не беше захванато никъде и просто стоеше там. Прилагам снимков материал. Някой има ли идея какво може да бъде и дали е от колата въобще?? Става въпрос за черната шайба под монетата Редактирано 2 Септември, 2019 от jacky39 Уточнение Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1058 #2 Отговорено 2 Септември, 2019 Аз лично не се сещам за такъв елемент по ходовата част. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Митко Йотов 1241 #3 Отговорено 2 Септември, 2019 Трябва да е от гедоре ,малко.Имам такова.Предпазен пръстен да не се дере рамото при въртене на камъка.Често пада при смяна на камъка.През отвора минава четириграма на който се слага камъка. Може и да не е това но на такова ми изглежда. 3 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jacky39 0 #4 Отговорено 3 Септември, 2019 Може наистина да е такова. Наскоро обслужвах и май наистина е паднал при смяната на горивния филтър. Благодаря много за помощта!!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове