AzSum 185 #1 Публикувано 12 Август, 2019 Здравейте колеги, Опитвам се да намеря подробно описание на нивата(trim) на оборудване за IV генерация и в частност какви екстри съдържа всяко от тях по default. Може ли някой да помогне с линк или подробно описание? Намирам разни неща, но са откъслечни и основно за американския пазар. Пример: Ако купувам ниво елеганс какво да съм сигурен,че ще има в колата като екстри? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivan_m 271 #2 Отговорено 12 Август, 2019 Елеганс е нивото, което в общи линии има повечето необходими екстри /по-ниските няма да ги описвам изобщо/. В тази тема съм описал основните неща: Следващото ниво е Лайвстайл: включва всичко от Елеганс, но оригинално е с 18" джанти и лайсни на покрива, с ксенонови фарове с автоматично превключване и такива за осветляване на завоя при ниска скорост. Салона е с алкантара, има май осветление в краката на пътниците и премиум аудио. Най-високото е Премиум. Външно се различава по стъкления панорамен покрив. Има безключово запалване и оключване, кожен салон, ел. регулиране на шофьорската седалка с две памети, вратата на багажника е с електрозадвижване, може да се отваря и с дистанционното. В България са със навигация, от чужбина може да е с премиум аудио. Това са основните разлики, може да съм пропуснал нещо Имах една брошура на ПДФ, в нея имаше всички разлики, ще я потърся! 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivan_m 271 #3 Отговорено 13 Август, 2019 Намерих брошурата в офиса! Ако не се чете добре, дай ми мейл, ще ти я изпратя! 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AzSum 185 #4 Отговорено 13 Август, 2019 Много ти благодаря! Тъкмо дочетох старата тема, но сега тая брошура е повече от достатъчна. Когато се зумне се вижда всичко. Ако ми възникнат други въпроси ще те питам,че вече натрупа доста опит с 2те разновидности на 4ката. Един допълнителен въпрос,който е по-скоро въпрос на вкус но ми е интересно твоето впечатление. По принцип много ми се иска панорама, но се чудя дали след 2 седмици ще й обръщам въобще внимание. Как стоят нещата при теб? И въобще като изключим автомата,който ще е задължителен кои са екстрите които са приложими и ти помагат много? Понеже допускам,че има и такива,които въобще не ползваш. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivan_m 271 #5 Отговорено 13 Август, 2019 Панорамния покрив почти не го ползвам! И на жена ми Джаза има, и там положението е същото Това е хубава екстра, но е за пътуващите на задните седалки. Най-много използвам в Премиума следните екстри: - отключване и заключване без ключ - отваряне на задната врата дистанционно - памети на шофьорската седалка /при двама шофьори/ - фаровете за завой /има ги и на Лайфстайл/ - осветлението на вратите - навигацията /въпреки, че картата е стара/ и мултимедията Имам надблюдения, че е малко по-добре обезшумена от Елеганса, но може да е субективно. За автомата няма да коментирам, супер съм доволен! 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AzSum 185 #6 Отговорено 14 Август, 2019 Не разбирам обаче защо в немското мобиле масово пишат като ниво на оборудване comfort,elegance и executive които важат за 3 ген? Е тук-там пишат и lifestyle, но premium не съм виждал никъде? Когато има най-висок трим пишат executive? В Америка пък са съвсем други. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AzSum 185 #7 Отговорено 7 Октомври, 2019 На 13.08.2019 г. at 11:20, ivan_m написа: Най-много използвам в Премиума следните екстри: А перата за превключване на скоростите ползваш ли? Чета ревюта на потребители,че са им доста полезни? Гледам в брошурата,че ги слагат на всички автомати по дефолт, но не знам дали е така и за първите години на 4 ген. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivan_m 271 #8 Отговорено 7 Октомври, 2019 Перата ги има на всички автомати 4-та генерация. Аз ги ползвам рядко, понеже карам доста плавно. Все пак понякога при изпреварване са много полезни! Както и на по-големите изкачвания на магистралата свалям на 4-та, не чакам кутията да се сети Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AzSum 185 #9 Отговорено 8 Октомври, 2019 Преди 13 часа, ivan_m написа: Все пак понякога при изпреварване са много полезни! Точно това коментират всички,че са много по-полезни отколкото кикдаун. В тази връзка как се случват при теб нещата с кикдаун-а? Има ли ефект? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове