Тодор 37 1 #1 Публикувано 7 Август, 2019 Колеги някаква идея, как да процедирам ако ми светне чека на системите CMBS i ACC колата е Хонда легенд 2008 ма година благодаря. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Pen4ooo 10 #2 Отговорено 19 Август, 2019 На мен ми светна веднъж и се оказа че е нещо заради градусите на завиване на волана. Вързаха я на диагностика, нещо reset-ваха и се оправи. Но мисля че и VSA беше светнало, общо взето всичко. виж някой с читав software да разбереш защо е станало така. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
madzhara 19 #3 Отговорено 21 Август, 2019 Преди време ми бяха сваляли предната броня за боядисване и взимайки колата светеше VSA, CMBS, ACC не работеше и т.н. Понеже собственикът на сервиза ми е приятел съм сигурен, че нищо не са правили, само че някак си разкачайки някой кабелак (абсолютно не знаеха как е станало) един от датчиците нещо се е "напил" и затова вдигнеш ли над 30-40км/ч. веднага светваше. Иначе момчетата триеха грешката с оригиналната програма на Бош и още някаква за диагностика. Оказа се, че само с програмата на Хонда може да се "калибрира" или каквото там са го правели и всичко си дойде на мястото. Друго предположение, което бях прочел из форума е да е заминал радара, но както казва и колегата най-добре диагностика. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Тодор 37 1 #4 Отговорено 21 Август, 2019 Благодаря на всички вече всичко е ок. Датчик на ABS не е връщал сигнал към компютъра просто препрограмираха 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове