CR-V21 26 #1 Публикувано 1 Август, 2019 Здравейте,има ли колега в групата които е демонтирал кората на тавана,едната панорама спря да ми се отваря и искам да отстраня проблема.Търсих в нета информация или клипове,но не успях да намеря.Хубав ден на всички ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Митко Йотов 1235 #2 Отговорено 1 Август, 2019 Обади се тук https://mikrondocev.com/?utm_source=Dynamic Bid&gclid=CjwKCAjwm4rqBRBUEiwAwaWjjGx1fGG3T87CNvZxURJTKsXDTX7KUnOhIQxuoBov_NpcWWoyiEUJKxoCm1gQAvD_BwE Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CR-V21 26 #3 Отговорено 2 Август, 2019 Бях при тях колега за да ми оправят ел стъкло. Питах ги колко ще ми струва, отговора беше 400 лева само за демонтаж на кората и след това щели да ми кажат колко ще ми е ремонта! 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Митко Йотов 1235 #4 Отговорено 2 Август, 2019 А не. В тубата няма ли клип.Потърси,има всичко или почти всичко. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Иво Маринов 0 #5 Отговорено 2 Август, 2019 Колега пробвай в някое по реномирано автотапицерско ателие, където претапицират тавани, има добри специалисти, които си разбират от работата и са сваля ли тавани от доста марки и модели автомобили, за едното сваляне на тавана, не ми се вярва да ти искат някаква баснословна сума. Поне само попитай. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CR-V21 26 #6 Отговорено 2 Август, 2019 Преди 4 часа, Митко Йотов написа: А не. В тубата няма ли клип.Потърси,има всичко или почти всичко. Няма, търсих доста. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове