ValioM 0 #1 Публикувано 25 Юли, 2019 Здравейте, Днес ще съм на оглед на този автомобил https://m.cars.bg/offer/c3168558 По телефона човека ме увери че е сменяно масло на кутията с оригинално такова и че други забележки няма по колата освен козметични. Правен е реглаж на клапани на всеки 20к км. За какви скрити дефекти да се оглеждам на място, освен стандартния оглед на автомобил. Благодаря! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CARPERA 1550 #2 Отговорено 25 Юли, 2019 Не се отваря линка ти,ако няма газ какви 20 хил и реглаж но клапани.Ако има газ далеко от нея. То ясно с маслото само да покаже документ за това иначе просто си чеше езика. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ValioM 0 #3 Отговорено 25 Юли, 2019 https://m.cars.bg/offer/c3168558 Колата е с газ и мазане на клапаните. Тоест да гледам кола, на която не е слагана газ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CARPERA 1550 #4 Отговорено 25 Юли, 2019 (Редактирано) Да точно така има добри газаджии в Варна.Ти ще си я сложиш. Хонда с газ има определен ресурс главата после ремонт. Има е дабри фирми в Варна за този ремонт на глава. Отиди я виж от един град сте на карай го да махне кожения волан да видиш колко е изхабен оригиналния . Редактирано 25 Юли, 2019 от CARPERA Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vespa 312 #5 Отговорено 25 Юли, 2019 Ти изобщо имаш ли представа що за автомобил и двигател е това. По този начин не помагаш изобщо на колегата. ValioM виж темата за сервизи и магазини има няколко свестни момчета от Варна, които могат да ти помогнат. Успех в тестването. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CARPERA 1550 #6 Отговорено 25 Юли, 2019 (Редактирано) Ами ти изобщо имаш ли на представя що за двигател и автомобил е това.Просто си решил да СПАМИШ всеки мой пост и да пишеш глупости. Да знам ги тези свестни момчета в Варна и какво правят. Ти много ще му помогнеш като набуташ човека да вземе кола скъсана от каране и то на газ. Редактирано 25 Юли, 2019 от CARPERA 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове