AMD 347 #1 Публикувано 2 Май, 2007 Здравейте ,колеги Скоро си продадох хондата и сега ми е кофти да вървя пеш . Почнах да търся друга кола(задължително хонда ) Предлагат ми- 5 -ген 1.5 мисля, че е D15B2 мотора ,лети джанти,пълен ел.пакет ,нов внос с лек туниг на предния капак и калниците за 4000 лв.Бях се насочил към 6-ген но ми идват малко скъпички а тази 5-ген ми хареса.Чудя се да я вземам ли ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
N_O_M_A_D 4 #2 Отговорено 2 Май, 2007 (Редактирано) Взимай я. Според мен 5-тата е последната истински спортно изглеждаща Honda Civic. Широка и сплескана. Самолет. Пусни снимки да видим в какво състояние е все пак. 5-gen rulez Редактирано 2 Май, 2007 от Antony Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AMD 347 #3 Отговорено 2 Май, 2007 Взимай я. Според мен 5-тата е последната истински спортно изглеждаща Honda Civic. Широка и сплескана. Самолет. Пусни снимки да видим в какво състояние е все пак. 5-gen rulezСнимки нямам, но е много запазена не се виждат ръжди или следи от удари поне на пръв поглед .Продавача ми е добър познат и сега ми я предлага Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
N_O_M_A_D 4 #4 Отговорено 2 Май, 2007 Тогава изобщо не му мисли. Щом ти е приятел няма да те излъже. Все пак знаеш къде да я прегледаш. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest hondÑŽ #5 Отговорено 2 Май, 2007 5-та ген. е супер. Ако колата е запазена няма да съжаляваш. Колега виждам, че си от Габрово. Ако искаш може да ми я покажеш да ти кажа мнението си /хем ще се запознаем/. Пиши на ЛС.Успех с покупката. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest AMD #6 Отговорено 8 Май, 2007 Здравейте ,колеги Скоро си продадох хондата и сега ми е кофти да вървя пеш . Почнах да търся друга кола(задължително хонда ) Предлагат ми- 5 -ген 1.5 мисля, че е D15B2 мотора ,лети джанти,пълен ел.пакет ,нов внос с лек туниг на предния капак и калниците за 4000 лв.Бях се насочил към 6-ген но ми идват малко скъпички а тази 5-ген ми хареса.Чудя се да я вземам ли ?Свърши чуденето Днес я взех Може да триете темата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Desislav #7 Отговорено 8 Май, 2007 Честито Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
hondю 41 #8 Отговорено 8 Май, 2007 Здравейте ,колеги Скоро си продадох хондата и сега ми е кофти да вървя пеш . Почнах да търся друга кола(задължително хонда ) Предлагат ми- 5 -ген 1.5 мисля, че е D15B2 мотора ,лети джанти,пълен ел.пакет ,нов внос с лек туниг на предния капак и калниците за 4000 лв.Бях се насочил към 6-ген но ми идват малко скъпички а тази 5-ген ми хареса.Чудя се да я вземам ли ?Свърши чуденето Днес я взех Може да триете тематаЧестито колега !Видях Хондата пред ОББ! Изглежда много добре.Да си я караш със здраве ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BENJI_CRX 8 #9 Отговорено 8 Май, 2007 честито ,а сега дай да я видим Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
IvoSi 2 #10 Отговорено 9 Май, 2007 Честито и от мен, градски !Ако качиш снимки, няма да е лошо Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #11 Отговорено 9 Май, 2007 Честито колега да си я караш с здраве Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AMD 347 #12 Отговорено 9 Май, 2007 Снимки ще кача скоро в темата- Кой какво кара+Снимки Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове