tatriki 6 #1 Публикувано 20 Юли, 2019 Здравейте колеги, Може ли да ми кажете дали на хибрида може да се дава ток? Някъде бях чул, че било опасно за батерията. Тоест убивало я е. Не съм сигурен това колко е вярно. Аз съм с хонда сивик 1.3, 2008ма година, 95 коня, седан. Нещо ми падна акумулатора и ако може да му се даде ток ще викна познат, за да запалим колата и малко да го възбудим. Мерси! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nakata 178 #2 Отговорено 21 Юли, 2019 Да може в книжката е описано как. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nakata 178 #3 Отговорено 21 Юли, 2019 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Wyvern 382 #4 Отговорено 21 Юли, 2019 Ако акумулатора ти е стар, направо го сменяй. Почне ли да отслабва, таблото става като дискотека Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tatriki 6 #5 Отговорено 21 Юли, 2019 Преди 1 час, Wyvern написа: Ако акумулатора ти е стар, направо го сменяй. Почне ли да отслабва, таблото става като дискотека Нещо такова ли? https://drive.google.com/file/d/1-9-wvsiIbOmtdFmv169nJVubSP4tcLZ4/view Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tatriki 6 #6 Отговорено 21 Юли, 2019 Преди 1 час, nakata написа: Мерси! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове