ivan047 3 #1 Публикувано 15 Юли, 2019 Добър ден, искам да попитам емблемата на волана от 8-ма и 7-ма генерация еднакви ли са по размер, защото моята е олющена, а ми се иска да я сменя, но не с тези евтините, а ако може от друга кола и каква е цената ако някой знае или има? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
saSlim 8 #2 Отговорено 15 Юли, 2019 И аз имам същия проблем, но до колкото знам емблемата не може да я свалиш, защото е захваната от вътре откъм еърбега. Гледах в алито продават някакви, но не знам как ще се захване без разглабяне на самия еърбег.Някой ако е правил това упражнение да сподели. Друг вариант е да се залепи от горе нещо, продават такива, които покриват изцяло емблемата и се лепят върху нея, на мен лично не ми харесват.Аз смятам, като имам време да пробвам с някакво фолио да я маскирамSent from my iPhone using Tapatalk Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivan047 3 #3 Отговорено 15 Юли, 2019 А разглобяването на еърбега дали става трудно или не чак толкова? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dindin 1250 #4 Отговорено 15 Юли, 2019 (Редактирано) Не барай там. Едно че откачаш акумулатор, второ, че се изрязва емблемата от волана .. Редактирано 15 Юли, 2019 от dindin Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
saSlim 8 #5 Отговорено 15 Юли, 2019 Sent from my iPhone using Tapatalk Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivan047 3 #6 Отговорено 15 Юли, 2019 Това всичкото за една смяна на емблема на волана??? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivan047 3 #7 Отговорено 16 Юли, 2019 Само да попитам за друго, какви са оригиналните щипки за кората на багажника където се сваля за смяната на крушките на номера?Ако някой може да ми ги покаже да ги видя?Благодаря! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
inzomnya 2 #8 Отговорено 13 Август, 2019 Отиваш в М Комплект и си решаваш въпроса с щипките. Те знаят. Другият вариант е да свалиш здрава щипка и да отидеш с нея. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове