MarYoMan 0 #1 Публикувано 4 Юли, 2019 Здравейте пичове, имам проблем със стъклото на моята хонда. Имам сивик 7 генерация 2 врати. И лявото стъкло спира да работи през деня докато е жега. Щом температурата падне отново се оправя и работи. Проблема го имам 2 години вече, но зимата и пролетта не е имало и един ден засичане. Но от май до сега когато е жега като сега не бачка стъклото! Съвети ако може да ми кажета какво да правя ще ми бъдат много полезни момчета!? Изпратено от моят RNE-L21 с помощта на Tapatalk Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Тъмнозелен самурай G86-P 324 #2 Отговорено 23 Ноември, 2019 On 7/4/2019 at 12:31 PM, MarYoMan said: Здравейте пичове, имам проблем със стъклото на моята хонда. Имам сивик 7 генерация 2 врати. И лявото стъкло спира да работи през деня докато е жега. Щом температурата падне отново се оправя и работи. Проблема го имам 2 години вече, но зимата и пролетта не е имало и един ден засичане. Но от май до сега когато е жега като сега не бачка стъклото! Съвети ако може да ми кажета какво да правя ще ми бъдат много полезни момчета!? Изпратено от моят RNE-L21 с помощта на Tapat подобно е и със заключващите машинки на дистанционното при Хондите и на моята 6 ген. в жегата спира да работи пасажерската врата и като спадне температурата се оправя, по форумите пишеше някъде, че някаква биметална пластина в моторчетата била причина в жегата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове