Babangida10 0 #1 Публикувано 29 Юни, 2019 Здравейте ,някой знае ли къде в Бургас освен при Апостолов може да се направи диагностика на Хонда Сивик 8, 2006година е колата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
thelastbonbona 69 #2 Отговорено 29 Юни, 2019 Преди 8 часа, Babangida10 написа: Здравейте ,някой знае ли къде в Бургас освен при Апостолов може да се направи диагностика на Хонда Сивик 8, 2006година е колата. За гасненето в движение са ми казвали колеги, че е било от кофти горивен филтър.. дано не е нещо по-лошо Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Rakeem 799 #3 Отговорено 30 Юни, 2019 Аз залагам на датчика на коляновия вал, имал съм такъв проблем с друга кола. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Babangida10 0 #4 Отговорено 3 Юли, 2019 Колата не била загаснала а спряла и след като са я избутали повече не е запалила,колата е с онези полуавтоматични скоростни кутии ще се окаже май съединител или скоростна кутия на платформа ще я карат на 5 километър при момче на име Христо ще ви информирам за работата която ще свърши ако я свърши и с какво мнение и впечатления съм останало. Колата я кара жена ми а аз не съм в страната и за това подведох малко с инфото за случилото се ама.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
thelastbonbona 69 #5 Отговорено 3 Юли, 2019 Преди 2 часа, Babangida10 написа: Колата не била загаснала а спряла и след като са я избутали повече не е запалила,колата е с онези полуавтоматични скоростни кутии ще се окаже май съединител или скоростна кутия на платформа ще я карат на 5 километър при момче на име Христо ще ви информирам за работата която ще свърши ако я свърши и с какво мнение и впечатления съм останало. Колата я кара жена ми а аз не съм в страната и за това подведох малко с инфото за случилото се ама.... Съжалявам за тъпия въпрос, но като е робот на коя предавка е колата като се опитва да я запали? Ако не е на N няма да може да запали (Поне при други роботи и автоматици, които съм гледал е така). Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Babangida10 0 #6 Отговорено 3 Юли, 2019 За това смятам че е скоростна или съединител лоста е на N но явно е на скорост не може да я освободи ли не знам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Rakeem 799 #7 Отговорено 4 Юли, 2019 (Редактирано) Ето нещо, което може да помогне https://www.civinfo.com/forum/engines-transmission-8g/78825-if-your-i-shift-stuck-some-gear-wont-start-car-read.html СЪщо така може да пробвате, преди това, да откачите акомулатора за няколко часа, след това го закачате, правите диагностика, триете грешки и пробвате. Също така е добре да се провери хидравличната течност на съединителя. Също така може и четките на някой от моторите в актуатора да са заминали. Редактирано 4 Юли, 2019 от Rakeem Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Babangida10 0 #8 Отговорено 27 Август, 2019 Карам я в Хонда Бургас два пъти я връщат,караме я ден до два и пак светва чек систем пали но стои на неутрална не включва ,единия път докато я карах към сервиза в движение мина на 3та предавка и не смени на друга но бях близо и я Закарах до сервиза ,последно казаха че слаб акомулатора и бърка компютъра смених го и пак ме остави... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове