xxx79 0 #1 Публикувано 28 Юни, 2019 Здравейте, имам колата от няколко дена и още не съм я разучил. Прави ми впечатление, че като си сложа крака на педала на съединителя и се усещат вибрации. Други проблеми не се усещат. Това нормално ли е за модела? Ако не какво ще ме посъветвате да направя. Поздрави Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ivan B 119 #2 Отговорено 16 Юли, 2019 Не е нормално. От личния ми скорошен опит, казвам, че ще сменяш нещо по съединителя. При мен имаше вибрации, заради дефектен съединител. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Emicha 1842 #3 Отговорено 16 Юли, 2019 Зависи от вибрациите които усещаш. Ако е много леко "гъделичкане" - нямаш още проблеми, но ако усещаш осезаемо подритване, тогава може да мислиш в скоро време (скоро време е Божа работа), за комплект съединител и маховик - ама то си е консуматив. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
xxx79 0 #4 Отговорено 17 Юли, 2019 Ами според мен не са силни вибрациите, но все пак се усещат. Какви ще са симптомите на задълбочаване на проблема? За да реагирам и да не ме остави на пътя? По принцип имам година или 20 000 км. гаранция на двигател и скорости но това май не влиза там (съединител и маховик). Поздрави и благодаря за съдействието. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове