Jump to content
CR-V21

Реле/модул за мигачи

Recommended Posts

Добър ден на всички !

Хондаджия от скоро що се отнася за коли,за мотори пред мен никога не е стояла дилема какъв мотор да си купя.Там марката е една - Хонда !

Та от скоро съм собственик на ЦРВ трета генерация 2009 година Executive. Първите ми впечатления са много добри въпреки главоболията през които преминах.Като плюсове на колата отчитам : висока проходимост,удобна и комфортна от вътре,лесна и приятна за шофиране,като семеен човек с малко дете на три месеца колата побира много багаж,много хубав инетриор и екстериор сравнена със същите джипове от същата година.Като минуси бих отчел : слабия бензинов мотор(150 коня),трудното намиране на after market части. Доста обичам да си ровя по колата и да подобрявам нещата които не ми допадат по колата.Поредния ми проект е да си направя така наречените - DRL via turn signal active(така наречения US Style Blinkers).Реализирах проекта и резултатите поне за мен са страхотни,но се появи проблем,при постоянното светене на мигачите с фабричната крушка се генерира много топлина и фасунките започнаха да почерняват. Смених ги с лед крушки на OSRAM Ledriving и се прояви проблема с бързото мигане на мигачите. Доста рових в нета и вариантите са два,или да монтирам резистори или да сменя релето с подходящо такова.Видях ,че се продават такива. Проблема ми е,че немога да намеря релето/модула за мигачи в колата си ! Рових с дни в нета нищо,разглобих половината табло пак не го намерих стигнах чак то там да сваля километража защото цъкането идва от там,но уви цкането идва от ограденото на снимката а като извадя буксите на таблото цъкането спира и мигачите продължават да си работят без звуков сигнал.  Рядко прибягвам до чужда помощ,но в момента съм направо отчаян. Ако някои има информация къде се намира въпросното реле/модул нека сподели ще съм много благодарен ! Хубав и успешен ден на всички !

_20190625_165709.JPG

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Защо в мигачите ти е DRL - а? Има модули, както знаеш - включват се към дългите на 30%.

Sent from my TSD Octa A0520P using Tapatalk

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В описанието съм описал защо и какъв ефект гоня - 

 

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Така е, обаче в правилата за дневни светлини в България са упоменати отстояния на светлините от определени точки. Ако си проверил дали при теб е спазено - тогава ОК.

Sent from my TSD Octa A0520P using Tapatalk

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    No registered users viewing this page.

  • Предстоящи събития

    No upcoming events found
×
×
  • Създай нов...