CR-V21 26 #1 Публикувано 27 Юни, 2019 Добър ден на всички ! Хондаджия от скоро що се отнася за коли,за мотори пред мен никога не е стояла дилема какъв мотор да си купя.Там марката е една - Хонда ! Та от скоро съм собственик на ЦРВ трета генерация 2009 година Executive. Първите ми впечатления са много добри въпреки главоболията през които преминах.Като плюсове на колата отчитам : висока проходимост,удобна и комфортна от вътре,лесна и приятна за шофиране,като семеен човек с малко дете на три месеца колата побира много багаж,много хубав инетриор и екстериор сравнена със същите джипове от същата година.Като минуси бих отчел : слабия бензинов мотор(150 коня),трудното намиране на after market части. Доста обичам да си ровя по колата и да подобрявам нещата които не ми допадат по колата.Поредния ми проект е да си направя така наречените - DRL via turn signal active(така наречения US Style Blinkers).Реализирах проекта и резултатите поне за мен са страхотни,но се появи проблем,при постоянното светене на мигачите с фабричната крушка се генерира много топлина и фасунките започнаха да почерняват. Смених ги с лед крушки на OSRAM Ledriving и се прояви проблема с бързото мигане на мигачите. Доста рових в нета и вариантите са два,или да монтирам резистори или да сменя релето с подходящо такова.Видях ,че се продават такива. Проблема ми е,че немога да намеря релето/модула за мигачи в колата си ! Рових с дни в нета нищо,разглобих половината табло пак не го намерих стигнах чак то там да сваля километража защото цъкането идва от там,но уви цкането идва от ограденото на снимката а като извадя буксите на таблото цъкането спира и мигачите продължават да си работят без звуков сигнал. Рядко прибягвам до чужда помощ,но в момента съм направо отчаян. Ако някои има информация къде се намира въпросното реле/модул нека сподели ще съм много благодарен ! Хубав и успешен ден на всички ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Georgiev crv 27 #2 Отговорено 27 Юни, 2019 Защо в мигачите ти е DRL - а? Има модули, както знаеш - включват се към дългите на 30%. Sent from my TSD Octa A0520P using Tapatalk Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CR-V21 26 #3 Отговорено 27 Юни, 2019 В описанието съм описал защо и какъв ефект гоня - Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Georgiev crv 27 #4 Отговорено 27 Юни, 2019 Така е, обаче в правилата за дневни светлини в България са упоменати отстояния на светлините от определени точки. Ако си проверил дали при теб е спазено - тогава ОК. Sent from my TSD Octa A0520P using Tapatalk Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове