liko99 0 #1 Публикувано 22 Юни, 2019 Здравейте, От месец два карам Акорд 7 2,2 дизел и вече сме их двигателя. Преди смяната светна лампата на чека и се оказа този датчик, който свети изгасва свети изгасване. Разровихме се в нета, но не мога да го намеря. Говорих със сервиза в който поддържам колата, но пак към момента не можем да го намерим. Тъ въпроса ми е - цена на това нещо и от къде може да се закупи? Благодаря Sent from my MI 8 Lite using Tapatalk Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Georgiev crv 27 #2 Отговорено 22 Юни, 2019 преди 59 минути, liko99 написа: Здравейте, От месец два карам Акорд 7 2,2 дизел и вече сме их двигателя. Преди смяната светна лампата на чека и се оказа този датчик, който свети изгасва свети изгасване. Разровихме се в нета, но не мога да го намеря. Говорих със сервиза в който поддържам колата, но пак към момента не можем да го намерим. Тъ въпроса ми е - цена на това нещо и от къде може да се закупи? Благодаря Sent from my MI 8 Lite using Tapatalk Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ИцоД 170 #3 Отговорено 22 Юни, 2019 https://t-auto.bg/датчици-за-honda-модел-accord-vii-cl-двигател-22-i-ctdin22a1-1.html Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове