milen_accord 1 #1 Публикувано 18 Юни, 2019 Здр решил съм да ъпгрейдна моята 1,5 турбо с race chip,Ktuner или hondata -въпроса ми е дали някой е сложил нещо подобно и по важния въпрос за мен е как стои въпроса с гаранцията на колата-Благодаря предварително Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
savo_ 4 #2 Отговорено 19 Юни, 2019 (Редактирано) Гаранцията отива...и аз го мислех, но говорих с приемчика в хонда /познат ми е/. Каза след като изтече гаранцията може, иначе при всяко посещение я четат.. Редактирано 19 Юни, 2019 от savo_ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
milen_accord 1 #3 Отговорено 20 Юни, 2019 А има колега който е вдигнал конете да сподели с нас? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
milen_accord 1 #4 Отговорено 21 Май, 2020 Здравейте ,отново съм с въпроса-има ли някой колега който е ъпгрейднал с чип 1,5 турбо двигателя?Ако има такъв да сподели-Благодаря предварително!!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
peyton22 40 #5 Отговорено 22 Май, 2020 Както ти се обясни гаранцията пада. Ако колата ти е автоматик, не е желателно точно на този модел Хонда да се прави. Ходих до Дунев, които предлагат racechip ей така просто си говорихме на тази тема и за Хонда 10 генерация, казаха,че има смисъл от този чип само на ръчните скорости за тази хонда, от чисто техническа гледна точка. Но гаранцията пада още при първото посещение на Бултрако. Запознати са там с тези неща и както каза колегата по-горе, проверяват си колите при всяка профилактика. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
savo_ 4 #6 Отговорено 22 Май, 2020 (Редактирано) От ноември съм това...доволен съм, и важното е, че го монтираш и махаш за 10м., минах и втора смяна на маслото през бултрако, никакви проблеми.... https://www.civinfo.com/threads/new-bluespark-tuning-module-for-1-5-turbo-civic.405809/ Редактирано 22 Май, 2020 от savo_ 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
iso_eu 29 #7 Отговорено 27 Септември, 2020 А през Дино стенд минавала ли е колата с този чип тунинг? Би трябвало вече да е абсолютен самолет 😀 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове