nunezz 22 #1 Публикувано 12 Юни, 2019 Здравейте, наскоро смених гарнитурката на капака на клапаните, обаче нещата само се влошиха. Въпроса ми е трябва ли да се стегнат силно болтовете или малко по-лекичко ? Силикон слага ли се ? И от делкото (или бобина ли е какво е) също тече масло. Лесно ли се сменя О пръстенчето вътре ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
zlobar4e 116 #2 Отговорено 12 Юни, 2019 Усеща се кога болтовете са затегнати до край, от там нататък ако продължиш да напъваш.... късаш. О пръстена и семерингата на делкото също се сменят лесно, само трябва да си бележиш положението му. Сваляш разглабяш (помниш кое къде е било, или си снимаш), избиваш чопа който държи опашката чийто край се зацепва в разпределителния вал (не му знам точното техническо название), вадиш оста заменяш семеринга и всичко по обратния ред. И аз се шашнах първия път като трябваше да го правя но не е толкова трудно и сложно😉. А си има и тема за смяната на семеринга в делкото. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове