harvi 0 #1 Публикувано 29 Май, 2019 Здравейте! Някой ползва ли Spotify, Apple music или какъвто и е да е друг начин за слушане на музика през телефона в колата с блутуут? Не ми харесва, че не полазва на дисплея в колата изпълнителя и песента. Четох доста в мрежата за някакви начини, но всеки от тях се оказа неуспешен. Дали някой се е борил с този проблем? Благодаря Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
gshimbov 9 #2 Отговорено 3 Юни, 2019 Привет,При мен от ден първи си работи, ползвал съм Spotify, deezer... Даже ако пускна музика през YouTube също показва изпълнител... За CRV 2015 говоримИзпратено от моят LYA-L29 с помощта на Tapatalk Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivan_m 271 #3 Отговорено 4 Юни, 2019 Аз бях пробвал със стандартния Андроид плейер на телефона и наистина не показваше нищо. Сложих AIMP плейер и с него показва информация за песента и изпълнителя! Позволява и смяна на песните от волана, както ако се ползва USB флашка. Колата е с оригиналната навигация монтирана 2012-2015. А при фейслифтовите от 2015 музиката е с Андроид и не би трябвало да има каквито и да е проблеми. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове