Unbrkbl 0 #1 Публикувано 15 Май, 2019 Здравейте, предстои ми да влезна в клуба на каращите Акорд ген.8, затова се обръщам за съвет към вас. Харесал съм 2 Акорда, като собствениците изглеждат свестни (частни) лица, но въпреки това искам да прегледам километражите на колите преди покупка. За съжаление, от Бултрако ми казаха, че няма как да се засекат, ако е бил превъртян километража. Едната кола е купена от Германия, а другата от България, през Интерлийз. Може ли за съдействие как да постъпя в този случай и да проверя реалните километри на автомобилите? Благодаря ви предварително. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
honditeee 39 #2 Отговорено 15 Май, 2019 В Бултрако може да пробват да проверят рамата. За мойта излезна при тях история и беше внос от Италия тъй като е минала сервизните акции и може би затова има инфо кога е влизала. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1046 #3 Отговорено 16 Май, 2019 Ще можеш да провериш в Бултрако,но само докато е била гаранционна и обслужвана във фирмен сервиз.После сам смяташ. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Unbrkbl 0 #4 Отговорено 16 Май, 2019 Благодаря ви много. Гледам да следя и и по Винкода, но незнам доколко е релевантно и вярно. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове