madjoint 0 #1 Публикувано 9 Май, 2019 Здравейте , от скоро съм собственик на cr-v 2.0 128кс 1998г. Проблема е следният : купих я преди 3 дни и всички стъкла си работеха нормално с изключение на предно ляво което се вдигаше доста бавно , днес след обяд вече престана да работи нито мога да го смъкна нито да го вдигна ! Другото което ми направи впечетление е ,че часовника ту работи , ту не , и лампата на копчето на климатика също свети когато си поиска ! Някой колега сблъсквал ли се е съези проблеми и дали са някаква сериозна повреда по електрониката ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CARPERA 1510 #2 Отговорено 9 Май, 2019 Часовника има доста клипове как се оправя чрез запояване или го дай на жичкадия.Прозореца пак на еладжия да отвори вратата да види мотора и механизма за вдигане.Също той да види тази лампа на климатика. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
madjoint 0 #3 Отговорено 9 Май, 2019 Благодаря за инфото , но ми се искаше да знам дали то е е някакъв общ проблем по електрониката или са отделни проблеми ! Тази вечер след като колата истина и не беше напечена от слънцето прозореца се оправи ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CARPERA 1510 #4 Отговорено 9 Май, 2019 Часовника рано или късно при всички. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
D-D 33 #5 Отговорено 10 Май, 2019 Аз залагам на кабелите към вратата. Проблемите не са свързани. Колега прочети малко в старите теми, има достатъчно информация. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове