ada.77 0 #1 Публикувано 6 Май, 2019 Здравейте момчета. Не знам дали тук е мястото но ще рискувам. Карам субару форестър но ситуацията налага покупка на пикап. Спрял съм се на хонда риджлайн. Имам паричките но никъде не намирам мнения и отзиви за двигател, автомата и задвжването. Мотора понася ли газ, автомата като цяло здрав ли е освен смяна на маслото нещо друго по особено за него, и задвижването как е постоянно 4по4 има ли раздатка дефиренциала отворен или самоблокиращ е. Моля ако има хора от форума с такъв автомобил нека споделят. Благодаря предварително. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6011 #2 Отговорено 7 Май, 2019 Това е "рядка птица" по нашите земи и не съм срещал съфорумец с такава, но ако знаеш моделната година, в нета сигурно ще намериш повече и конкретно инфо. Модела е американски, там го тачат доста, но и в нащо мобиле има няколко, така че може и на място да го пробваш / огледаш. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Drone 790 #3 Отговорено 7 Май, 2019 http://mywikimotors.com/honda-j35/ Двигател като на Legend. в Руските форуми има информация за него. Маркони беше писал в някоя тема, че има проблем с един от цилиндрите. Носи на газ. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове