Tino 293 #1 Публикувано 4 Май, 2019 Въпроса ми е тези навигации на канадски или американски cr-v-та работят ли изобщо в Европа - България? Гледам, че им някакво свързване с устройство, но по натам не съм човъркал. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tenev 27 #2 Отговорено 2 Ноември, 2019 Аз карам канадско CR-V 2015.Беше с големия дисплей но без навигация.Взех си оригинална навигация от европейско и въпреки твърденията на Бултрако ,че нищо няма да работи,нито радио нито навигация, всичко си работи отлично.Единствения проблем е с малкия дисплей над навигацията. Работи си, но не показва радиото което свири в момента.Показва го само на навигацията. И другия проблем е че не можеш да свериш часовника. Сверява се само от оригиналната навигация.Проблема идва ,че точно тази букса на оригиналната канадска навигация и европейската са различни.Другите букси съвпадат. Управлението на горния дисплей идва от 4 пина които трябва да се пренаредят за да може да работи и той.За съжаление не успях да намеря описание точно кои са. Сега съм решил да си поръчам една китайска която има директно тази букса.АКо някой е слагал такава или е решил проблема с горния дисплей да сподели Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rumencanev 2 #3 Отговорено 30 Октомври Здравейте. Изпратете ми телефон да обсъдим за оригиналната навигация. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове