zabunov 0 #1 Публикувано 2 Май, 2019 Здравейте колеги. Имам следния проблем: изведнъж ми изключи задната скорост. При включване на задна скорост лоста автоматично се изключва, а всички останали скорости работят перфектно. Ще я карам на майстор след няколко дни, но мира не ми дава. На някой случвало ли се е? Ще съм благодарен да споделите. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
emod 1674 #2 Отговорено 2 Май, 2019 Здравей и Добре дошъл! Ще те помоля да добавиш информация относно модела и годината на колата ти - Civic, Accord, др., евентуално код/номер на мотор и на скоростна кутия (ако ги знаеш), както и да си попълниш профила. Целта е да предоставиш максимално изчерпателна информация на колегите, които ще се отзоват на въпроса ти, и да няма куп въпроси отдолу, отправени от други участници. Моля те да се запознаеш и с правилата на Форума - КЛИК Поздрави! 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
zabunov 0 #3 Отговорено 3 Май, 2019 Благодаря за забележките. Карам хонда акорд 7 ген фейслифт 2007 година 2.2i-ctdi. Не мога да кажа номера на мотора и на скоростната кутия. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
svemar 58 #4 Отговорено 29 Май, 2022 Да не отварям нова тема, та не мога да вкарам 6-та скорост. Всички други скорости са добре. Опитах много внимателно на 2 пъти но почва прихъркване и се отказвам. Сменена е долна помпа съединител. Нали 6 степенната кутия има блокировка на задната да не може да се включва по време на движение? Тази блокировка с оградения с червено сензор ли се извършва? Съмнявам се, че сензора е повреден (ако е посочения) или буксата е окислена. Номера на рамата е JHMCL75807C205110. Благодаря! П.С. иначе си карам нормално до 5-та Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове