Херкулес86 0 #1 Публикувано 20 Април, 2019 Здравейте колеги,изпаднаха ми валове от б18ц4 и ще ги сложа на б16а2, та въпроса ми е какво мога да очаквам след смяната,или дали изобщо да очаквам нещо от към вървене,и каква е разликата между валовете.Всякакви други съвети и мнения също ще са ми от полза,благодаря предварително. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #2 Отговорено 20 Април, 2019 Без ремап не очкаквай много. Разликата е голяма. След ремап колата спокойно пълни до 8700. 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Херкулес86 0 #3 Отговорено 20 Април, 2019 За ремап ми остана само да и направя генерация Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1058 #4 Отговорено 20 Април, 2019 Помисли и за колектор Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #5 Отговорено 20 Април, 2019 преди 24 минути, Херкулес86 написа: За ремап ми остана само да и направя генерация Какво общо има генерацията с ремап. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Херкулес86 0 #6 Отговорено 21 Април, 2019 Имам панелен филтър K&N, извел съм си интейк до между подкалника и бронята,изпускател имам 4:2:1,който още не съм сложил защото генерацията ми е оригинална на вти,за това ремап ще и напрявя след като сложа валовете, сменя генерацията с фи60 външно и сложа изпускателя, за да е пълен ефекта. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Херкулес86 0 #7 Отговорено 16 Ноември, 2019 (Редактирано) Ще има корекция след няколко дни, валовете вече ще са от Б18ц6,някой колега правил ли е същата гимнастика, и ако да какво мога да очаквам Редактирано 16 Ноември, 2019 от Херкулес86 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове