pando 12 #1 Публикувано 15 Април, 2019 Здравейте,не съм оправил,единият,а се появи и друг проблем.Светна ми VSA и триъгълника с удивителната,колата влезе в авариен режим.Прочетох грешките Р 2138 , Р2127 , Р1248. Знам че първите са за сензора на газта,сменях го 3 пъти с оригинални от Бултрако,пак светва,слагах друг комп пак,сега се обадих на фирма Софтелектроникс в Варна,казаха ми че помпата дава грешка,трябвало да се свали и нещо електрониката правела проблем.Не знам какво да правя? Бих те ли ме посъветвали? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pando 12 #2 Отговорено 16 Април, 2019 Колеги,някой знае ли каква егрешката Р 1248 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stefan4eto 9 #3 Отговорено 16 Април, 2019 https://www.engine-codes.com/p1248_honda.html Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dindin 1257 #4 Отговорено 16 Април, 2019 Авариен режим предполагам от горивната помпа. Иначе и трите грешки са за педала. Да нямаш някакъв електрически проблем? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pando 12 #5 Отговорено 17 Април, 2019 Миямото каза комп. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове