asseto 0 #1 Публикувано 20 Март, 2019 Здравейте! Дойде времето на гърнето на Сивика и сега малко се виждам в чудо какво крайно гърне да търся, за това искам да питам няколко неща. Сивикът е 1.4 90 кс, но явно гърнето не е било стоково, заради което колата има малко по-спортен звук, който обаче искам да запазя (простете евтината гъзарийка), за това съм се отказал да търся стоково. Идеята ми е дали гърне от 1.6 ще пресъздаде същия ефект? И по-важно, гърне от, да речем, Сивик 6 седан, току-виж Сивик 5 седан или хеч дали ще пасне на Сивик 6 хеч 1.4? Смятам сам да сменям гърнето, както се държи на няколко болта към генерацията (поне така гледах). Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ACID BURN 235 #2 Отговорено 21 Март, 2019 От хечовете трябва да стане. За купе и седан не мога да кажа. Предполагам, че ще е по-късо и куките ще са на различни места. Предвид, че всичко е гледано да бъде модулно предполагам, че всякво гърне от всякъв сивик ще стане, но трябва да го разучиш. С по-голямото гърне от ВТи би трябвало да станат нещата от към звук. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
asseto 0 #3 Отговорено 21 Март, 2019 Благодаря за отговора! Преглеждам и някои амарикански сайтове, но за сега и там няма ясен отговор. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
VilioJDM 13 #4 Отговорено 23 Март, 2019 Гърне от VTi си мисля че много трудно ще си намериш... Аз поне доста търсих когато правих мойта генерация и все на камък удрях .... Права тръба на 50мм резонатор и крайно гърне FK със тапа.... получи се доста приятно :) НО на дълго със тапа без тапа пак ще ту трябва Хапче за глава ... 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове